2000 miljoner år i Pargas : en ny geologisk basutställning om kalkstenens ursprung i Pargas industrimuseum - Bergström-Stenbäck, Anne (Museotiedote, 2006)
Suomenkielinen tiivistelmä: 2000 vuosimiljoonaa : uusi geologinen perusnäyttely Paraisten teollisuusmuseossa kertoo kalkkikiven alkuperästä.
Keywords: Pargas industrimuseum; Paraisten teollisuusmuseo; museot; kaivosteollisuus; näyttelyt; geologia; museer; gruvindustri; utställningar; geologi; erikoismuseot; Parainen; Pargas