Amerikansuomalaisen työväenliikkeen tutkimuksesta - Kostiainen, Auvo (Siirtolaisuus, 1976)
Summary s. 37-38.
Keywords: työväenliike; amerikansuomalaiset; siirtolaiset; suomalaiset; arbetarrörelsen; amerikafinländare; migranter; finländare; Yhdysvallat; Förenta staterna