Apteekkien ja perusterveydenhuollon yhteistyö. - Lehtonen, Anne.; Helin-Salmivaara, Arja. (2005)
Summary: Collaboration between pharmacies and other health services in Finland.
Hb0511
Keywords: apteekit; terveyskeskukset; yhteistyö; lääkehoito; apotek; hälsocentraler; samarbete; medicinering; terveydenhuolto