Haamuasiakastutkimukset meillä ja muualla. - Puumalainen, Inka.; Lahdelma, Heli. (2004)
Summary.
Hb0408
Keywords: apteekit; neuvonta; kehittäminen; asiakaspalvelu; laatu; tutkimusmenetelmät; apotek; rådgivning; utveckling (verksamhet); kundservice; kvalitet; forskningsmetoder