Alkoholin käytön sosiaalinen kontrolli parisuhteessa. - Suonpää, Juhani (2002)
Summary.
Social control of alcohol use in couple relationships.
jufo
Keywords: alkoholinkäyttö; sosiaalinen kontrolli; parisuhde; alkoholiongelmat; juomatavat; aviopuolisot; vaikuttaminen; alkoholanvändning; social kontroll; parförhållande; alkoholproblem; dryckesvanor; makar; påverkan; strategia