Semiotiikkaa, filosofiaa ja journalismia. - Renvall, Mika (1989)
Artikkeli käsittelee journalismin ja journalistisuuden käsitteitä keskittyen erityisesti journalistiseen tekstiin. Lähtökohtana on ajatus journalistisuudesta tekstien ominaisuutena. Käsittelyn apuna käytetään semiotiikan käsitteitä.
jufo:1
Keywords: semiotiikka; joukkoviestintä; journalismi; semiotik; masskommunikation; journalistik; journalismi -- kieli; tekstin tulkinta; lajityypit