Kevyesti informaatioteollisuudesta. - Leppänen, Rolf. (1986)
Arvio kirjasta Satoshi Kuwahara: The changing world information industry. The Atlantic Institute for International Affairs, 1985. (MJ).
Keywords: Kuwahara, Satoshi; tietotekniikka; tietokoneet; markkinat (taloustiede); informationsteknik; datorer; marknader (ekonomi); kirja-arvostelut; litteraturrecensioner