Ympäristövaatimuksesta kaivosoikeudessa - Hyvönen, Veikko O. (Oikeustiede : Suomalaisen lakimiesyhdistyksen vuosikirja, 1998)
Zusammenfassung.
Keywords: kaivosteollisuus; ympäristönsuojelu; kaivokset; omaisuudensuoja; jätehuolto; lainsäädäntö; luonnonsuojelu; gruvindustri; miljöskydd; gruvor; egendomsskydd; avfallshantering; lagstiftning; naturskydd