Hiilen lääkkeellinen käyttö - Roivas, Leena (Dosis : farmaseuttinen aikakauskirja, 1995)
Summary: the medicinal use of activated charcoal.
Keywords: myrkytykset; lääkeaineet; förgiftningar; läkemedelssubstanser