Näkyväksi sepitetty maa : näkökulmia Suomen visualisointiin - Mäkiranta, Mari; Timonen, Eija; Arlander, Annette; Piela, Ulla; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Kalevalaseuran vuosikirja, ISSN 0355-0311, 2017)
Kalevalaseura-säätiön toimintakertomus 2016 (sivut 305-321).
Keywords: Suomi-kuva; suomalaisuus; suomalaiset; visualisointi; mielikuvat; arvot (käsitykset); identiteetti; kansallinen identiteetti; maailmankuva; maisema; luonto; kansallismaisema; rakennettu ympäristö; valokuvat; Finlandsbilden; finskhet; finländare; visualisering; föreställningar (uppfattningar); värderingar (uppfattningar); identitet (självbild); nationell identitet; världsbild; landskap (fysiska helheter); naturen; nationallandskap; byggd miljö; fotografier; Suomi; Finland