Ensihoidon käsikirja - Kuisma, Markku; Rekola, Leena; Sillanpää, Kirsi; Alaspää, Ari; Sinivuori, Eila (kuvittaja); Kirjayhtymä (Hygieia, 1999)
Sisällys.
Keywords: heart arrest; acute disease; emergencies; emergency medicine; first aid; emergency nursing; triage; emergency medical services; emergency service, hospital; accidents; ensihoito; diagnostiikka; käsikirjat; ensihoitajat; sairastuminen; tartuntataudit; Addisonin tauti; kirjaaminen; lääkkeet; arviointi; yhteistyö; ensiapu; potilaat; akuuttihoito; dokumentointi; anestesiologia; EKG; sydäntaudit; rytmihäiriöt; tajuttomuus; aivohalvaus; sokki; vatsa; diabetes; myrkytykset; hukkuminen; hypotermia; palovammat; ikääntyneet; korvataudit; silmätaudit; työsuojelu; laatu; asiantuntijuus; menetelmät; seuranta; lääkehoito; neurologia; lapset (ikäryhmät); raskaus; komplikaatiot; nukutus; psykiatriset potilaat; laadunhallinta; oppikirjat; sydän; elvytys; hiilimonoksidi; jaksaminen; työ; palvelut; hoitotyö; poliklinikat; vammaisuus; päätöksenteko; hoitomenetelmät; sepelvaltimotauti; onnettomuudet; nenätaudit; aivovauriot; hengityselinten taudit; endokrinologia; verkostot; monitorointi; kliininen tutkimus (lääketieteelliset toimenpiteet); diagnostik; handböcker; förstavårdare; insjuknande; smittsamma sjukdomar; Addisons sjukdom; diarieföring; läkemedel; utvärdering; samarbete; prehospital akutsjukvård; första hjälpen; patienter; akutvård; dokumentation; anestesiologi; hjärtsjukdomar; rytmrubbningar; medvetslöshet; slaganfall; chock; mage; förgiftningar; drunkning; hypotermi