Tietoyhteiskunnan osallistuva kansalainen : tapaus Nettimaunula - Bäcklund, Pia; Helsingin kaupunki. Tietokeskus (Tutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus, ISSN 1455-724X, 2003)
Sammandrag.
Keywords: Nettimaunula; kansalaiset; osallistuminen; yhteisöllisyys; paikallisuus; tietoyhteiskunta; tietotekniikka; tietoverkot; Internet; kaupunginosat; lähiöt; kansalaistoiminta; sosiologia; osaaminen; demokratia; lähidemokratia; aluekehitys; projektit; förorter; medborgaraktivitet; sociologi; kunnande; demokrati; närdemokrati; regional utveckling; projekt; medborgare; deltagande; sammanhållning; lokal anknytning; informationssamhälle; informationsteknik; datanät; internet; stadsdelar; Maunula (Helsinki); Helsinki; Helsingfors; Månsas (Helsingfors)