Grotenfeltin kokoelma : bibliografia ; toimittaneet Ilari Kiema, Tuomo Silenti, Vera Suomalainen. - Silenti, Tuomo, 1945-; Suomalainen, Vera.; Kiema, Ilari, 1958- (Vantaa : Vankeinhoidon koulutuskeskus, 2002)
Sisältää mm.: vankilat; vangit; oikeustiede; kriminologia;.
Tekstiä myös englanniksi.
Keywords: Grotenfelt, Adolf; Vankeinhoitolaitoksen kirjasto. -- Grotenfeltin kokoelma; Vankeinhoitolaitos. -- Kirjasto -- kirjastoluettelot; Prisoners; Prisons; kirjastoluettelot; vankeinhoito; historia; bibliografiat; kokoelmat; kirjastot; luettelot; oikeushistoria; oikeustiede; kirjallisuus; bibliotekskataloger; fångvård; historia; samlingar; bibliotek; förteckningar; rättshistoria; rättsvetenskap; bibliografier; litteratur; rangaistuslaitokset; vankeinhoito; rikos- ja prosessioikeuden historia; vankeinhoito -- bibliografia; Vangit; Vankilat; Suomi; Finland; Grotenfeltin kokoelma; Bibliography