Suomen EU-kansanäänestys 1994 : raportti äänestäjien kannanotoista - Pesonen, Pertti; Suomi. Ulkoasiainministeriö. Eurooppatiedotus (Ulkoasiainministeriö, eurooppatiedotus : Painatuskeskus [jakaja], 1994)
English summary: The 1994 EU referendum in Finland.
Keywords: Euroopan unioni; 1994; kansanäänestykset; jäsenyys; yleinen mielipide; äänestäminen; mielipiteet; Euroopan integraatio; demokratia; EU-maat; integraatio; tilastot; folkomröstningar; medlemskap; allmänna opinionen; integration; röstning; åsikter; europeisk integration; demokrati; EU-länder; statistik (data); äänestyskäyttäytyminen; vaalikampanjat; Euroopan unionin jäsenyys; poliittinen osallistuminen; tiedotus; Eurooppa; Suomi; Finland; Europa