Haku

Signum : kirjasto- ja tietopalvelulehti

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso käyttöehdot

QR-koodi

Signum : kirjasto- ja tietopalvelulehti

Tallennettuna:
Genre
Muut nimekkeet
Signum : tidskrift för biblioteksväsen och informationstjänst / utg. Finlands vetenskapliga bibliotekssamfund rf
Ulkoasu
Julkaistu myös verkkoaineistona
Kieli
suomi
englanti
ruotsi
Alkuteoksen kieli
englanti
suomi
ruotsi
Huomautukset
Vuoteen 1985 asti koko 21 cm.
Ilmestymistiheys vaihtelee
Ruotsinkielinen alanimeke: Tidskrift för biblioteksväsen och informationstjänst. - Myöhemmin ilman alanimekettä.
Signum julkaistaan avoimesti verkossa.
Verkkoarkistossa ovat lehden sisällysluettelot vuosilta 1996-2003 sekä artikkelien kokotekstit numerosta 1/2005 alkaen.
Julkaisija Helsinki : Suomen tieteellinen kirjastoseura 1968-
Luokitus
Aiheet
Lisätiedot
julkaisija: Suomen tieteellinen kirjastoseura ry
Sisältö/kappaleet 1840 tietuetta
Julkaistu
1968, 1-
Julkaisutiheys
Neljä kertaa vuodessa, 2016-
Bibliografia
Hakemisto 1968-1982. - 1982.
ISSN
0355-0036
Hakemisto
(1972-1985), 1986-2017
1986-2004 (1972-1985)
1998-2017
Huomautukset
Julkaisija vuoteen 1986 asti myös Tietopalveluseura (aik. Suomen kirjallisuuspalvelun seura)
Julkaisijan ruotsinkielinen nimi: Finlands vetenskapliga bibliotekssamfund rf., 1986, 5-