Pro Finlandia : Suomen tie itsenäisyyteen = Finlands väg till självständighet. 3, Näkökulma: Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti = Synvinkel: Sverige, Danmark, Norge och Island - Nuorteva, Jussi; Happonen, Päivi; Strömberg, John; Antikainen, Marjo-Riitta ([Helsinki] : Edita Publishing Oy, 2016)
Zusammenfassung.
Abstract.
Résumé.
Резюме.
Näyttely Kansallisarkistossa 14.12.2016-15.9.2017.
Näyttely liittyy Suomi 100 -juhlavuosihankkeeseen.
Keywords: 1800-luku; 1900-1909; 1910-luku; 1920-luku; 1900-luku; 1800-talet; 1900-1909; 1910-talet; 1920-talet; kansallinen identiteetti; itsenäistyminen (valtiot); Suomi-kuva; kansainväliset suhteet; skandinavismi; yhteiskuntakehitys; kulttuurisuhteet; kulttuurihistoria; aatehistoria; poliittinen historia; historia; näyttelyt; nationell identitet; självständighetsprocess (stater); Finlandsbilden; internationella relationer; skandinavism; samhällsutveckling; kulturrelationer; kulturhistoria; idéhistoria; politisk historia; historia; utställningar; Pohjoismaat; Suomi; Ruotsi; Tanska; Norja; Islanti; Norden; Finland; Sverige; Danmark; Norge; Island