Perusopetuksen laatukriteerit - Suomi. Opetusministeriö. Koulutus- ja tiedepolitiikan osasto (Opetusministeriön julkaisuja, ISSN 1458-8110, 2010)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: perusopetus; laatu; kriteerit; laatutyö; laadunhallinta; koulutoimi; arviointi; laatujärjestelmät; grundläggande utbildning; kvalitet; kriterier; kvalitetsarbete; kvalitetsstyrning; skolväsen (förvaltningsgren); utvärdering; kvalitetssystem