Rakennettu suomalaisuus : nationalismi viime vuosisadan vaihteen arkkitehtuurissa ja sitä koskevissa kirjoituksissa - Wäre, Ritva; Helsingin yliopisto. Filosofinen tiedekunta, historiallis-kielitieteellinen osasto; Suomen muinaismuistoyhdistys (Helsinki : [Suomen muinaismuistoyhdistys], 1991)
Summary: Making architecture Finnish : nationalism in architecture and architectural writings in Finland at the turn of the last century.
Väitösk. lisäksi 1 irtol.
VÄITÖSK. LISÄKSI 1 IRTOL.
Doktorsavhandling
Väitöskirja
Keywords: 1890-1910; 1890-1910; Suomi; Finland; arkkitehtuuri; nationalismi; kansallisromantiikka; historia; Suomi; väitöskirjat; doktorsavhandlingar; arkkitehtuuri; historia; nationalismi; lehdistökirjoittelu; kansallisromantiikka; kansallisuusaate; arkitektur; historia; nationalism; tidningsskriveri; nationalromantik; nationalitetsidén.