Varhaiskasvatus toimijuuden ja osallisuuden edistäjänä - Virkki, Päivi (Publications of the University of Eastern Finland, ISSN 1798-5625, 2015)
Early childhood education promoting agency and participation.
Keywords: varhaiskasvatus; päiväkodit; lapset (ikäryhmät); toimijuus; osallisuus; sosiaalinen vuorovaikutus; omaehtoisuus; kasvatussosiologia; sukupuolittuminen; småbarnspedagogik; daghem; barn (åldersgrupper); agentskap; delaktighet; social interaktion; inre motivation; pedagogisk sociologi; sexualisering; pedagoginen systeemiteoria; utecklingssociologi