Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations
Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations
Tallennettuna:
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) | 9789521086175 |
---|---|
Ulkoasu |
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-10-8617-5 (PDF) Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona vii, 64, [62] s. : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Nimiösivulla myös: Industrial Pharmacy, Faculty of Pharmacy, University of Helsinki, Finland. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2013
|
Opinnäyte | Doktorsavhandling : Helsingin yliopisto |
Sarja | Dissertationes Biocentri Viikki Universitatis Helsingiensis, ISSN 1799-7372; 4/2013. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Helsinki University Printing House) |
Lisätiedot | Petteri Heljo |
ISBN |
978-952-10-8616-8 nidottu |