Kansanomainen tuote merkityksenkantajana : tutkimus suomalaisesta villapaidasta - Luutonen, Marketta (Helsinki : Akatiimi, 1997)
Abstract: Rustic product as a conveyor of meaning : a study of Finnish pullovers.
Sammanfattning.
Väitöskirja
Keywords: merkitykset; merkitys; vaatteet; semiotiikka; fenomenologia; pukeutuminen; tuotteet; aineellinen kulttuuri; viestintä; esineet; neuletyöt; käsityöt; käsityöperinne; käsityö (toiminta); historia; neulonta; virkkaus; Korsnäs; Pohjanmaa; langat -- tekniikat; tekstiilihistoria -- Pohjanmaa