Väestörakenne ja talouskehitys : ikäryhmät Suomen taloudessa - Riihelä, Marja; Vaittinen, Risto; Vanne, Reijo (Raportteja / Eläketurvakeskus, ISSN 1238-5948, 2014)
Abstract.
Keywords: kansantalous; julkinen talous; ikä; väestö; kulutus; verotus; national economy; public finance; age; population; consumption; taxation