Päätösmetodit hydrometallurgisen yksikköprosessin valinnassa - Rintala, Lotta; Lillkung, Kristian; Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu. Materiaalitekniikan laitos; Aalto-yliopisto. Korroosion ja hydrometallurgian tutkimusryhmä ([Espoo] : Aalto-yliopisto, kemian tekniikan korkeakoulu, materiaalitekniikan laitos, 2011)
Abstract: Decision methods in choosing a hydrometallurgical unit process.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-60-4215-2 (PDF)
Keywords: hydrometallurgia; prosessit; tekoäly; päätöksenteko; hydrometallurgi; artificiell intelligens; hydrometallurgia; yksikköprosessit; keinoäly; päätösmetodit; valinta