Kehittämistoiminta kunnissa : kuntien kehittämisprosessien hallinnan nykytila ja käytännöt - Leponiemi, Ulriika; Rannisto, Pasi-Heikki; Stenvall, Jari; Lumijärvi, Ismo; Harisalo, Risto (Acta / Suomen kuntaliitto, ISSN 1237-8569, 2012)
Local development activities : management and practices of development processes in Finnish municipalities.
Keywords: kehittäminen; kunnat; aloitteet; projektit; prosessit; strategiat; kehittämisprojektit; kehitysstrategiat; organisaatiokulttuuri; hyvät käytännöt; kehittämissuunnittelu