Fanikirja : tutkimuksia nykykulttuurin fani-ilmiöistä - Nikunen, Kaarina ([Jyväskylä] : Jyväskylän yliopisto, 2008)
English summary: Fan book.
Keywords: Plath, Sylvia; Alanko, Ismo; Spice Girls (yhtye); Big Brother (televisio-ohjelma); fanius; ihailu; ihailijat; idolit; julkisuuden henkilöt; uskonto (uskominen); uususkonnollisuus; urheilu; leikkiminen; tieteiskirjallisuus; televisio-ohjelmat; verkkoyhteisöt; mediakulttuuri; kulttuurintutkimus