Ammattikeittiöiden ruokatuotantoprosessit - Taskinen, Teija (Tutkimuksia ja raportteja / Mikkelin ammattikorkeakoulu, ISSN 1795-9438, 2007)
Abstract: Professional kitchens' food production processes.
Keywords: ammattikeittiöt; suurkeittiöt; ateriapalvelut; ateriat; tuotanto; prosessit; mallintaminen; suurtaloudet; keittiöt; ruokahuolto; ruoanvalmistus; ruokatalous; suunnittelu; raaka-aineet; tuotekehitys; tiedonhallinta; tiedonkulku; ravintolat; kestävä kehitys; palvelut; ruokapalvelut