Keskuslaskimokatetrin (CVK) laitto ja käyttö - Anttila, Veli-Jukka; Nelskylä, Kaisa; Niemi-Murola, Leila; Pikkupeura, Jaana; Ruottinen, Nina; Teirilä, Irma; Terho, Kirsi (Helsinki : Duodecim, 2015)
Oppimateriaali: verkkokurssi.
Saatavana Terveysportin Oppiportti-palvelussa.
Verkkokurssi päivitetty 14.2.2022
Kuvailu tarkistettu verkkoaineistosta 13.9.2016.
Keywords: katetrit; katetrointi; nestehoito