Yritysten menestystarinat ja yrittäjyyden edistäminen : tapaustutkimus yrittäjistä, kehittäjistä ja politiikkadiskursseista Suupohjan seutukunnassa - Vesala, Kari Mikko; Vihinen, Hilkka; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT Raportti, ISSN 1798-6419, 2011)
Abstract: Narratives of successful firms and enterprise promotion : a case study of entrepreneurs, developers, and policy discourses in Suupohja subregion.
Keywords: yrittäjyys; maaseutuyritykset; pienet ja keskisuuret yritykset; edistäminen; menestyminen; menestystekijät; yrityspolitiikka; maaseutu; aluekehitys; diskurssianalyysi; maaseutupolitiikka; Suupohjan seutukunta