Räätälöimällä julkisiin keittiöihin : selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista
Finna-arvio
Räätälöimällä julkisiin keittiöihin : selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (59 sivua) |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Seinäjoki ; Mikkeli :
Helsingin yliopisto, Ruralia instituutti,
2017.
|
Sarja | Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0630; 163. |
Aiheet | |
Lisätiedot | Leena Viitaharju, Hanna-Maija Väisänen ja Merja Lähdesmäki |
Painettu |
978-951-51-0448-9 |
ISBN |
978-951-51-0449-6 pdf |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |