Sateenkaariperheiden lasten ja nuorten hyvinvointi ja kokemukset - Aarnio, Kia; Kallinen, Kati; Kylmä, Jari; Solantaus, Tytti; Rotkirch, Anna (Helsinki : Väestöliitto, 2017)
Sammandrag på svenska- - Abstract in English.
Julkaistu myös painettuna.
Keywords: Family; Sexual Minorities; Homosexuality, Male; Homosexuality, Female; Child; Adolescent; Child Welfare; Life Change Events; sateenkaariperheet; seksuaalivähemmistöt; perheet; lapset (ikäryhmät); nuoret; hyvinvointi; vanhempi-lapsisuhde; ihmissuhteet; kiusaaminen; kokemukset