Taiteilijoiden Kalevala - Piela, Ulla, 1955-; Ateneumin taidemuseo; Kalevalaseura; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ([Helsinki] : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura : Kalevalaseura, 2009)
Sisältää Kalevalan (1849) runot, kuvataiteilijoiden teokset, sävellykset CD-levyillä sekä videoteoksen DVD-levynä ; Taiteilijoiden ajatuksia Kalevalasta & Curricula vitae (50 s.).
Sisältää Kalevalan (1849) runot, kuvataiteilijoiden teokset, sävellykset CD-levyllä sekä Santeri Tuorin 'Pöydältä voi tippua' -videoteoksen DVD-levynä.
Liitteenä: Taiteilijoiden ajatuksia Kalevalasta & Curricula vitae.
Liitteenä: Taiteilijoiden ajatuksia Kalevalasta & Curriculum vitae.
Liittyy Kalevala-näyttelyyn Ateneumin taidemuseossa 27.2.-9.8.2009.
Keywords: Aiha, Martti, -- 1952-; Blomstedt, Juhana, -- 1937-2010.; Hakola, Kimmo, -- 1958-; Jalkanen, Pekka, -- 1945-; Jokisalo, Ulla, -- 1955-; Kortekangas, Olli, -- 1955-; Lavonen, Kuutti, -- 1960-; Rautavaara, Einojuhani, -- 1928-2016.; Rechberger, Herman, -- 1947-2022.; Saaristo, Stiina, -- 1976-; Sallinen, Aulis, -- 1935-; Suomi, Risto, -- 1951-; Susi, Nanna, -- 1967-; Talvitie, Riikka, -- 1970-; Tapiola, Marjatta, -- 1951-; Tiensuu, Jukka, -- 1948-; Trbojević, Jovanka, -- 1963-2017.; Tukiainen, Katja, -- 1969-; Tuori, Santeri, -- 1970-; Wennäkoski, Lotta, -- 1970-; Kalevala; taidenäyttelyt; kuvataide; aiheet; musiikki; videotaide; lyriikka; Kalevala; taiteilijat; tulkinta; suomenkielinen kirjallisuus; taide; suomalainen kirjallisuus; näyttelyjulkaisut; sävellykset; kansalliseepokset; musiikki