Äänenkäytön erityisyys pedagogiikan ja taiteellisen toiminnan haasteena - Olkkonen, Satu; Teatterikorkeakoulu Esittävien taiteiden tutkimuskeskus Tutke (Acta Scenica, ISSN 1238-5913, 2013)
Abstract.
Keywords: ääni; puhetaito; äänenkäyttö; opetusmenetelmät; esittävät taiteet; draamakasvatus; draamapedagogiikka; kriittinen pedagogiikka; taiteellinen työ; talarkonst; röstteknik; taiteellinen toiminta; kokemuksellinen demokratia; yleissivistävä opetus