Ehkäisevän päihdetyön laatu- ja hyvinvointitekijät : työn laatuun ja työhyvinvointiin vaikuttavat tekijät työntekijöiden kuvaamana Helsingin ja Vantaan kunnallisessa ehkäisevässä päihdetyössä - Paakki, Noora (Metropolia Ammattikorkeakoulu, 2013)
Tiivistelmä: Ehkäisevän päihdetyön laatu- ja hyvinvointitekijät : työn laatuun ja työhyvinvointiin vaikuttavat tekijät työntekijöiden kuvaamana Helsingin ja Vantaan kunnallisessa ehkäisevässä päihdetyössä.
Keywords: ehkäisevä päihdetyö; laatu; työhyvinvointi; kiire; esimiestyö; sisällönanalyysi