Ravintolaopastus - Ruuan valmistus
Ravintolaopastus - Ruuan valmistus
Oppimateriaali
Luotu: 20.5.2022, Muokattu: 20.5.2022
Sisältö
- Ravintola - Ruuanvalmistus (Ulkoinen linkki aoe.fi)
Oppimateriaalit tulevat Finnaan Avointen oppimateriaalien kirjastosta (aoe.fi).
Opastus ravintolan käytäntöihin - Ruuan valmistus, navigoitava web selain esitys.
Aineiston käyttöoikeudet |
---|
CC BY-NC 4.0 Mitä merkintä tarkoittaa? |
Kohderyhmä |
Oppija |
Koulutusaste |
Ammatillinen koulutus |
Oppimateriaalin tyyppi |
Esitys |
Oppiaine / tutkinto / tieteenala |
Elintarvikealan perustutkinto (Tuleva) Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto |
Aiheet |
Kieli |
suomi |
Muut nimekkeet |
Restaurant education - Food preparation Ravintolaopastus - Ruuan valmistus |
Aineistotyyppi |
Oppimateriaali |
Organisaatio |
Avointen oppimateriaalien kirjasto |
Tunniste |
urn:nbn:fi:oerfi-202209_00025328_3 |
Tekijät |
Julkaisija |
2022
|
Julkaistu |
2022
|
Lähdekokoelma |
aoe |
Pääasiallinen käyttötarkoitus |
Itsenäinen opiskelu |
Saavutettavuus |
multimedia ja ajastettu sisältö hallittavissa |
Saavutettavuuden esteet |
ei tiedossa |
Tallennettuna:
Aineistosta vastaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä
Aineistosta vastaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä