Haku

Suosikkilista opettamisen työkaluna

Suosikkilista on näppärä opettamisen ja oppimisen työkalu. Alla neljä erilaista tapaa hyödyntää suosikkilistoja:

  • Keräile ja kokoa: Tallenna kiinnostavat aineistot talteen. Lisää suosikkilistoillesi omia kuvauksia ja aineistoihin muistiinpanoja.
  • Esitä ja jaa: Poimi opettamaasi aiheeseen sopivat aineistot suosikkilistalle. Esittele suosikkilistaa oppilaille tai kollegoille katselunäkymän avulla tai jaa heille suosikkilistasi linkki.
  • Luo oppimateriaali: Tee suosikkilistasta oppimateriaali lisäämällä kysymyksiä ja pohdintatehtäviä suosikkilistan kuvaukseen ja aineistojen muistiinpanoihin. Jaa tämän jälkeen lista oppilaillesi tutkittavaksi.
  • Hyödynnä valmis aineistopaketti: Voit kopioida valmiin aineistopaketin aineistot itsellesi Kopioi lista omiin suosikkeihin -toiminnolla.

Katso alla oleva video suosikkilistan käyttämisestä. Voit myös tutustua tarkempiin ohjeisiin täällä.

Vinkki! Voit helposti kopioida valmiin aineistopaketin aineistot omalle suosikkilistallesi. Tutki aineistopaketteja.

Tallenna kiinnostavat hakutulokset

Hyvällä hakusanalla ja riittävän monipuolisilla rajauksilla voit luoda kiinnostavia kokonaisuuksia myös ilman suosikkitoimintoa. Kirjautuneena käyttäjänä voit tallentaa hakutuloksesi näppärästi muistiin hakutulossivun alalaidasta löytyvällä Tallenna haku -toiminnolla. Voit myös jakaa hakutuloksen muille kopioimalla ja jakamalla osoiterivillä näkyvän linkin.

Tutustu alla oleviin valmiisiin rajattuihin hakuihin ja tallenna sopivat hakutulokset itsellesi: