Puu-Pasila - Kantola, Asser
sisällön kuvaus: Puutalon seinässä kyltti Pasilan siirtomaa. Oikealla Elannon myymälä, nainen menossa sinne. Kadulla pysäköitynä Volvo-merkkinen auto, mies katselee sitä.
Keywords: myymälät; puutarhakaupungit; puurakennukset; elintarvikekauppa; elintarvikeliikkeet; autot; Helsinki väreissä - värivalokuvia 1950-1970-luvuilta; 131 sijainti; kaupunginosat; Elanto, ruokakaupat, kaupat, Puu-Pasila; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Länsi-Pasila Helsinki, Eevankatu, Pasilan puistotie